Ми у Facebook
19.05.2014, 14:43

У Здолбунові на Рівненщині чоловік за зраду підрізав жінку

До реанімаційного відділення ЦМЛ Рівного із тілесними ушкодженнями потрапила 26-річна здолбунівчанка. Медики у жінки виявили проникаюче ножове поранення живота. Карета швидкої допомоги доставила жінку із однієї вулиць обласного центру.
Як з’ясували оперативники, тілесні ушкодження їй напередодні спричинив 34-річний співмешканець, житель Здолбунова. Чоловік у скоєному зізнався. Повідомила OGO.ua Ярослава Ногачевська зі Здолбунівського РВ УМВС.

Близько одного року Віталій та Оксана проживають однією сім’єю. Останнім часом чоловік примітив, що співмешканка час від часу його зраджує. Під час чергового розпиття алкогольних напоїв між ними виникла сварка.

На Рівненщині керівника ремонтної бригади вбило струмом [+Фото]

Причиною конфлікту, як пояснив чоловік, стали саме зрадливі стосунки з боку жінки. Перебуваючи у п’яному стані та не стримавши своїх емоцій, він схопив ножа та встромив його в Оксанин живіт. Жінка, перев’язавши собі рану, ще два дні ходила, не звертаючись за медичною допомогою. На одній із вулиць їй стало зле. Перехожі викликали лікарів.

У Рівненському районі розтрощили машину, а власника побили

- По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, – зазначив начальник Здолбунівського РВ майор міліції Олександр Панасюк. – Триває досудове розслідування. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.





На правах реклами