Ми у Facebook
19.05.2014, 20:07

Рівненська область: міліція вилучила 24 «одноруких бандити» [+Фото]

Працівники спецпідрозділу боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Рівненській області припинили діяльність двох нелегальних залів ігрових автоматів у Рокитному та вилучили 24 одиниці комп’ютерної техніки.
Під час проведених заходів міліціонери задокументували осіб, що здійснюють незаконну діяльність із організації грального бізнесу.

Правоохоронці встановили, що організатором вказаної незаконної діяльності є 53-річна місцева жителька Галина. До основних функціональних обов’язків даної особи входить підбір та навчання персоналу, моніторинг безперебійності роботи закладів, ведення бухгалтерського обліку отриманого прибутку від протиправної діяльності.

"Бурштинова війна" на Рівненщині триває: нова "гаряча точка" - Рокитнівщина

Під час санкціонованих обшуків на вулицях Кірова та Незалежності в Рокитному було вилучено 24 гральних автомати типу «Однорукий бандит», грошові кошти в сумі близько 1000 гривень, а також документи (чорнові записи, блокноти, записники) та інші предмети і речі, які мають значення для досудового розслідування.

За фактом зайняття незаконним гральним бізнесом відкрито кримінальне провадження за статтею 203-2 Кримінального кодексу України.







В Одесі в Будинку профспілок 32 людини загинули через хлороформ

За матеріалами УДСБЕЗ УМВС України в Рівненській області.





На правах реклами