Ми у Facebook
20.05.2014, 17:19

Відтепер «Артек» буде в Карпатах

Літо не за горами, тому батьки активно почали думати про те, куди відправити своє чадо на відпочинок. З оздоровленням в Криму цього року буде складно. Але деякі кримські табори перебираються до Карпат.
Міжнародний табір "Артек" переїхав з окупованого Криму і облаштувався у Карпатах.

Міжнародний дитячий центр "Артек-Карпати" складатиметься з трьох таборів "Озерний", "Лісовий", "Гірський". Уже найближчими днями тут очікують першого заїзду, на який збираються прийняти понад тисячу дітей.

Де діти Рівненщини відпочиватимуть влітку?

Вихователі та педагоги, які змушені залишити кримський "Артек", перенесли свій досвід до нового дитячого оздоровчого центру і готові приймати "артеківські зміни" на території карпатського курорту Буковель, пише www.newsru.ua.

Директор ТК "Буковель" Олександр Шевченко запевнив, що курорт має всі відповідні умови і досвід попередніх років щодо організації дитячих таборів.

Де і за чий кошт зможуть оздоровитися рівненські діти

"Ми готові приймати дітей і організаторів та забезпечити сервіс і умови навіть кращі, ніж були в Криму. Замість моря діти отримають можливість купатись влітку в гірському озері, а в осінньо-зимовий період - у басейні, а велосипедні тури, походи в гори та ще чимало цікавинок не залишать байдужою жодну дитину", - каже він.

Нагадаємо, після анексії Криму нове керівництво міжнародного дитячого табору "Артек" та ще двох державних санаторіїв - у Симеїзі та Алушті – відмовилося від співпраці з українською владою.





На правах реклами