Ми у Facebook
21.05.2014, 16:01

На Рівненщині чоловік вимахував колекційною шаблею перед тестем

Фото не є прямою ілюстрацією

Жителю смт Демидівка 49-річному Володимиру районний суд призначив покарання у вигляді півторарічного обмеження волі із заміною його на один рік іспитового строку. Отримав чоловік його за часті конфлікти із членами сімейства, ініціатором яких завжди виступав сам.
Про це повідомила Олеся БОНДАРЕЦЬ, Млинівський РВ (із обслуговування Демидівського та Млинівського районів) УМВС України в Рівненській області.

Аби бути більш переконливим під час з’ясування чергового сімейного конфлікту, Володимир почав розмахувати колекційною шаблею, чим не на жарт налякав рідню. В ході досудового розслідування виявилося, що горе–фехтувальник не впорався та наніс тілесні ушкодження середньої тяжкості своєму тестеві.

На Рівненщині сторож отримував зарплату, а на роботу не ходив

- Спочатку цей факт розслідувався в рамках кримінального провадження за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України, а згодом до міліції надійшло ще три звернення, в яких йшлося про висловлювання Володимиром погроз вбивством по відношенню до дружини, її сестри та тещі, – зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Млинівського райвідділу УМВС Сергій Волков.

Слідство за даними фактами тривало в рамках кримінальних проваджень за частиною 1 статті 129 (погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Забудовникам на рівненському Пагорбі Слави «світить» кримінальна слава

Тепер жителю Демидівки буде час подумати на тему: не тільки рушниця раз в рік стріляє.





На правах реклами