Ми у Facebook
21.05.2014, 08:14

Гороскоп на 21 травня: шукайте нетрадиційний підхід

На перший план виходять особисті плани, інтереси сім`ї та дітей. Добре навчатися, навчати інших, отримувати конкретні результати своєї праці. Контролюйте слова та емоції.
Астрологічний прогноз: 21 травня 2014, середа.

22 місячна доба. Місяць у знаку Водолія/Риби (третя чверть, спадає).

Непоганий день, багато в чому схожий на вчорашній вівторок. Буде цікаво і достатньо комфортно знаходитися серед людей. Але надто захоплюватися зайвою інформацією, неформальним спілкуванням, сподіватися на прихильність начальства чи підтримку колег та партнерів сьогодні ризиковано.

Пощастить найбільш сміливим і самодостатнім. Задля кар’єрного чи бізнесового успіху, можливо, доведеться діяти на свій страх і ризик, порушувати старі правила і навіть створювати нові.

У роботі та навчанні частіше використовуйте творчий підхід. Сьогодні традиційні методи можуть виявитися неефективними. «Так, як пише книжка» навряд чи вийде.

Для подолання перешкод і труднощів контролюйте емоції. Адже можливі неприємні ситуації, несправедливі зауваження і навіть звинувачення. Що робити в першу чергу і не робити взагалі – підкаже інтуїція.

Гороскоп на тиждень 19 - 25 травня

У другій половині дня добре займатися будь-якою самостійною роботою, де є хоч маленька нотка творчості. Ідеальний варіант – улюблений навчальний предмет, хобі, домашні справи, до яких найбільше лежить душа.

Вечір не найкращий час для нових знайомств. Остерігайтеся сімейних конфліктів, не ображайтесь на докори та зауваження. Будьте доброзичливі та терплячі у стосунках з дітьми та коханими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: май 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами