Ми у Facebook
21.05.2014, 18:38

Нові посвідчення водія та техпаспорти будуть дешевшими на 40%

Державтоінспекція України розпочинає видачу посвідчення водія та техпаспортів нового зразка. Вони будуть дешевшими більше, ніж на 40%.
Вже відсьогодні почали видавати українським водіям посвідчення та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів нового зразка. Про це повідомляє ДАІ на своєму офіційному сайті. У відомстві обіцяють, що якість продукції та її захист залишиться на високому рівні, втім коштувати нові бланки будуть значно дешевше.

Поїзд Hyundai пустять за новим маршрутом - до Трускавця

Їх з 21 травня почали видавати в Києві, очікується, що до п'ятниці нові бланки та обладнання для їх заповнення з'являться і в регіонах, розповідає начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко.

Нові документи надруковані на пластикових картках, як і діючі, мають такий же розмір. Але їх дизайн відрізняється - він виконаний у жовто-блакитних кольорах національного прапора (теперішні водійські права - рожеві, а техпаспорт - зелений).



Українці платитимуть менше за отримання закордонного паспорта

Але найвагомішим позитивом є те, що тепер вони обійдуться одержувачам на 42% дешевше, ніж старі. Тепер водіям потрібно буде заплатити 108 грн замість звичних 198 грн.







На правах реклами