Ми у Facebook
22.05.2014, 11:19

У Рівному школярі знялися у фільмі про небезпеку наркотиків та алкоголю

Проблема шкідливих звичок у молоді з кожним днем стає все актуальнішою. Дуже важливо, щоб самі діти усвідомлювали всю небезпеку паління, наркотиків та алкоголю. Тому у Рівному зняли художньо-документальний фільм про небезпеку шкідливих звичок за участю рівненських школярів.
Днями у Рівному відбулася презентація соціального фільму під назвою «Чорно-біле кіно». Художньо-документальну стрічку створили з метою профілактики шкідливих звичок у молоді.

Важливим моментом є те, що ролі у фільмі виконували самі школярі. Сюжет фільму складається з декількох історій, які показують до чого призводить алкоголь та наркотики.


Дітей Рівненщини знову годуватимуть у школах


У створенні 45-хвилинного фільму дітям допомагали психологи, правоохоронці, священики та навіть самі наркозалежні. До проекту долучились і народні артисти України і студенти Національного Університету «Острозька академія». Фільм відзнятий на вулицях Рівного минулого року, повідомляє прес-служба ОДА.

Закон про амністію набув чинності - 15 тисяч українців вийдуть на свободу

Його доповнили документальними та навіть шокуючими кадрами життя справжніх наркоманів. Показ фільму схвалений Міністерством освіти України в усіх навчальних закладах для дітей віком від 14 років.





На правах реклами