Ми у Facebook
22.05.2014, 11:41

Кабінет туристичних новин: Запитання — Відповіді

Ось і літо! Так радісно дивитися на зелені дерева, пишні гаї, спокійні річки. Але все це швидко стає звичним, щоденним. І тоді постає питання: Куди поїхати? Де провести відпочинок із користю для здоров'я та ще щоб і власний кругозір поповнити новими враженнями?
Тому наш туристичний кабінет у пошуках відповідей на ці запитання звернувся за допомогою до професіоналів - туроператора «Арго-Клуб».

Світлана, 32 роки, м.Рівне:
Порадьте, де краще відпочити мамі з дитиною-підлітком 12 років?

Туроператор «Арго-Клуб»: Дуже добре зарекомендував себе міжнародний дитячий та молодіжний табір «HAPPY LAND», він приймає дітей від 10 до 18 років.
Має гарно розвинену інфраструктуру: огороджена територія з цілодобовою охороною, інтернет Wi-Fi, медичний пункт, магазин, спортивний майданчик, великий басейн. Ніколи буде нудьгувати – тут продумані розваги, спорт, активний відпочинок: бадмінтон, настільний теніс, більярд, пляжний волейбол, дискотека, щоденна анімаційна програма - спортивні, інтелектуальні, розважальні, денні та вечірні заходи (аніматори російськомовні).

Мирослава, 24 роки, м.Рівне:
А який би ви порадили тур у Європу?


Туроператор «Арго-Клуб»: Насичений і дуже цікавий тур "Дві столиці - Відень і Будапешт". Він містить багато пізнавальних моментів, навіть, скоріше, незабутніх. Відвідування історичних місць: Вишгород - королівської резиденції 15 століття, Сентендре - казкове місто художників, скульпторів.
Екскурсія по півострову Тихань, відпочинок на березі термального озера з "живою водою" Хевіз, там кожні 28 годин вода в озері повністю оновлюється, а її температура постійна (33-35С), що дозволяє приймати ванни навіть взимку. Тому варто взяти з собою купальник. Оглядова пішохідна екскурсія по місту: ви пройдете по знаменитій Рінгштрассе, побачите будинок Віденської опери, Хофбург (зимову резиденцію імператора), Собор Святого Штефана. А Віденський ліс – це просто неймовірно красивий куточок Австрії. В Токаї - найбільшому виноробному центрі Угорщини - вам запропонують дегустацію вина з угорським гуляшем.

Туроператор "Арго-клуб" м.Рівне



Подружжя Олег і Ірина із м. Дубно вже звикли відпочивати в Криму, але цього року змушені шукати альтернативу:
Ми хочемо замість Криму поїхати відпочиваті до Туреччини, але ніколи там ще не були. Що порадите? Хочеться відпочити на хорошому рівні.

Туроператор «Арго-Клуб»: Для відпочинку на хорошому рівні можемо запропонувати Мармарис, який має найдовшу набережну серед турецьких курортів із протяжністю близько 4 км із місцевими ресторанами і кафе, готелями, клубами, сувенірними крамничками. Тут чудовий клімат завдяки хвойноморському повітрю, море тут трохи прохолодніше і вода менш солона. А ще неподалік Мармариса є містечко Ічмелер, яке в перекладі означає "втрачений рай", це ідеальне місце для сімейного відпочинку. Тут море завжди спокійне і дуже-дуже чисте.



Сергій, 35 років, м. Рівне:
Я люблю активний відпочинок, щоб можна було позайматись спортом, і на морі побувати.


Туроператор «Арго-Клуб»: Курорт Мармарис пропонує безліч можливостей таким відпочиваючим. Тут працюють кілька дайвінг-центрів, які організовують підводні подорожі та екскурсії, а також проводять уроки для початківців дайверів. У самих готелях курорту пропонують необмежені можливості для занять водними видами спорту. А ввечері на вас чекають затишні бари і ресторани міста, а нічні клуби і розважальні центри відкриті майже до світанку.

misto-market.com.ua/turizm/company/146

Багатьох цікавлять гарячі тури в Грецію - м'який клімат, тепле море, впорядкована інфраструктура, історичні пам'ятки - все це продовжує вабити туристів з усього світу. Тепер підібрати тур, який підійде саме вам, можна, порадившись із професіоналом. Тож надсилайте ваші запитання на електронну пошту: argo.klub@yandex.ru і ви оперативно отримаєте на них відповідь!










Ви можете залишити заявку на тур у нас на сайті argo-club.com.ua. Наш менеджер передзвонить вам протягом години!





На правах реклами