Ми у Facebook
22.05.2014, 12:10

На Донеччині 8 силовиків загинуло та 18 отримали поранення

У ніч з 21 на 22 травня сталося кілька нападів диверсійно-терористичних груп на підрозділи Збройних Сил України. В наслідок чого 8 силовиків загинуло та 18 отримали поранення

Поблизу міста Волноваха на Донеччині терористи підступно, із засідки, відкрили масований вогонь зі стрілецького озброєння, ручних протитанкових гранатометів та мінометів по блокпосту, на якому несли службу військовослужбовці однієї з військових частин ЗС України. Під час обстрілу один із зарядів влучив у бойову машину, яка перебувала на блокпосту, що спричинило вибух боєкомплекту. Повідомляє прес-служба ЗСУ.

Керівник групи військово-політичних досліджень "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у у Facebook заявив про те, що під час боїв з терористами під Волновахою на Донеччині загинули 8 та отримали поранення 18 силовиків.

Підтримка сепаратистів серед населення падає, але напруга залишається


Також він зауважив, що сьогоднішні події знаходяться досить далеко від "вогнища тероризму" - Слов'янська і Краматорська, а в зоні АТО зосереджені достатні сили і засоби, задіяні в операції. Тому, на його думку, гостро постає питання ефективності та компетентності керівництва АТО. Як повідомлялося раніше, сьогодні на Донеччині терористи всю ніч вели перестрілку з українськими військовими.

Верховна Рада прийняла "Меморандум порозуміння і миру" +Повний текст

Ще один український військовослужбовець загинув та двоє отримали поранення внаслідок обстрілу терористами колони військової техніки, яка здійснювала передислокацію і активних дій не вела, поблизу міста Рубіжне, Луганської області. У цьому випадку терористи вдалися до звичної для них тактики: один із мостів на шляху військових було заблоковано цивільними провокаторами, з-за спин яких терористи відкрили вогонь по українським військовослужбовцям.





На правах реклами