Ми у Facebook
22.05.2014, 18:02

Іноземці приїдуть стерилізувати рівненських собак, а коштів на харчування ветеринарів немає

Ветеринари Міжнародної організації захисту тварин «Four paws» («Чотири лапи»), що безкоштовно стерилізує безпритульних тварин у містах України, в середині червня завітають до Рівного. Але коштів на оплату їхнього харчування та проживання у місті немає.
До Рівного прибуде делегація із шести людей, серед яких ветеринари, ловці та доглядач за тваринами. Оплата їх проживання та харчування в нашому місті, за попередніми підрахунками, становитиме приблизно 15 тисяч гривень. На жаль, через складне економічне становище виділити ці кошти міський бюджет не може. Про це повідомив відділ інформаційно-налітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Рівненщина: На Мирогощанському іподромі коні знаходяться на межі виживання

Зобов’язання щодо забезпечення проживання та харчування команди «Four paws» взяла на себе зоозахисна організація «Під Егідою». Тож вона звертається до небайдужих рівнян з проханням про допомогу. Перерахувати кошти можна на рахунок організації: РОГЗО «Під Егідою», р/р 2600701343673, код за ЄРДПОУ – 37645980, Рівненське відділення Центральної філії ПАТ «Кредобанк», МФО – 325365. Призначення платежу – «Благодійна допомога».

Рівнянин Андрій Сікальський у дитинстві мріяв бути футболістом, а тепер мріє ходити

Також гроші можна кидати в скриньки організації, які розміщені за адресами:

1. Зоомагазини «Нашим друзям» (Шкільна, 33); «Екомаркет», «Злата Плаза», «Велмарт».

2. Палац дітей та молоді.

3. ТЦ «Україна» (біля кафе «Мармелад»).

4. Кіоск із зоотоварами на вулиці Сагайдачного (біля входу в м’ясний павільйон).

Усіх, хто хоче допомогти матеріально чи стати волонтером, запрошують записуватись у групах організації в «ВКонтакті» та «Фейсбуці» або за телефоном 40-12-60.





На правах реклами