Ми у Facebook
23.05.2014, 11:34

Футбол. Україна ледь перемогла Нігер [+Відео]

Мало хто очікував такої гри, яка відбулася вчора у Києві. Експерти запевняли, то Україна каменя на камені не залишить від збірної Нігеру. Але… наша команда могла навіть програти африканцям у кінці поєдинку.
Можна порадіти за захисника "Іллічівця" Івана Ордеця, який у своєму дебютному матчі за збірну України відзначився першим голом.

Тренер Михайло Фоменко викликав близько трьох десятків гравців. На поле вийшли такі дебютанти, як Іван Ордець, Сергій Болбат, Євген Макаренко та Олексій Антонов.

Загалом, всі очікували від трьох до п'яти голів у ворота Нігеру. Перший гол стався після кутового, котрого головою замкнув Іван Ордець.

Футбол. Сьогодні збірна України зіграє зі збірною Нігеру

Далі команда Фоменка не кваплячись пресингувала ворота суперника. Нігер про атаку навіть не думав, а в захисті діяв надійно.

Після перерви розхлябаність нікуди не ділася, а лише досягла найвищого рівня, коли перший небезпечний момент біля воріт Пятова закінчився точним ударом нігерця Умару.

Ситуація ледь не стала провальною, коли Нігер на контратаці мав виходити вперед, але Пятов виручив.

Футбол. Київське «Динамо» отримало нового головного тренера



Від ганебної нічиєї збірну України врятував Тарас Степаненко, який також забив м’яч головою.

Україна - Нігер 2:1

Голи: Ордець, 20, Степаненко, 80 - Умару, 56

Україна: Пятов, Селін, Кучер, Степаненко, Ярмоленко, Коноплянка (Болбат, 62), Федецький, Гармаш (Девіч, 46, Безус, 87), Антонов (Зозуля, 46), Ордець, Едмар (Макаренко, 73)

Нігер: Дауда, Чикота, Лансіна, Кудізе (Сулейман, 88), Умару (Мутаре, 61), Бурейна, Мохамед, Саку, Сіссе, Якуба (Нома, 73), Курума

Попередження: Едмар, Ярмоленко - Сіссе, Бурейна, Лансіна





На правах реклами