Ми у Facebook
23.05.2014, 14:50

Рівненських військових, які загинули на Сході, поховають на батьківщині

Цензор.НЕТ.

Трьох рівненських хлопців, які загинули на сході України, ховатимуть на Рівненщині. Точна дату похорону невідома, адже їх тіла доставлять в область, як тільки завершаться усі слідчі дії із з’ясування причин загибелі.
Нагадаємо, що серед тих, які загинули поблизу міста Волноваха на Донеччині, у ніч з 21 на 22 травня, були мешканці Рівненської області. Їх троє - двоє загиблих (22 та 23 роки) із Рокитнівського району, один (34 роки) – з Рівненського.

У боях на Донбасі загинули троє мешканців Рівненщини [ОНОВЛЕНО]

У зв’язку з цими подіями на Рівненщині 23, 24, 25 травня оголошено днями жалоби. Коли саме відбудеться похорон хлопців невідомо, адже їх тіла доставлять в область, як тільки завершаться усі слідчі дії із з’ясування причин загибелі.

- Усі витрати, а це перевезення загиблих та їх поховання, бере на себе Міністерство оборони України, - повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

На Рівненщині оголошено триденну жалобу


Крім того, голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок розповів: "Вже звернулися до депутатів облради з проханням виділити кошти родинам загиблих на найближчій сесії. До того ж, до нас уже звертаються меценати Рівненщини, які хочуть перерахувати кошти рідним".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ