Ми у Facebook
23.05.2014, 22:35

Українська армія ліквідувала загін терористів біля Рубіжного

За минулу добу українські силовики провели ряд вдалих операцій, зокрема, не допустили чергової спроби прориву кільця оточення АТО на півночі і ліквідували загін терористів поблизу Рубіжного.

"Мова йде про банду бойовиків з Луганська, російських найманців, які останнім часом дислокувалися в місті Антрацит. Втрати бойовиків під час бою складають до 20 убитих і близько 30 поранених. За інформацією джерел, морги Лисичанська та Сєвєродонецька забиті трупами бандитів", - повідомив керівник оперативної групи з інформування АТО Владислав Селезньов на своїй сторінці в [urlhttps://www.facebook.com/vladislav.seleznev.94/posts/444765202326875]Facebook[/url].

Нагадаємо, 22 травня в результаті нападу терористів на сили АТО під Волновахою Донецькій області загинули 16 українських силовиків, пише news.liga.net

Рівненські військові, яких розстріляли під Волновахою, не виконували завдань АТО, - Наливайченко

Також у ніч з 22 на 23 травня в засідку потрапив добровольчий батальйон територіальної оборони "Донбас". До місця бою біля села Карлівка Донецької області підійшов БТР сепаратистів, підтяглися великокаліберні кулемети, повідомив командир батальйону Семен Семенченко на своїй сторінці в Facebook.

За слова Семенченко, дев'ять поранених бійців батальйону госпіталізували. Він також підкреслив, що всі звернення по телефону до командування армійських сил з проханням надіслати підкріплення почуті не були.





На правах реклами