Ми у Facebook
24.05.2014, 10:09

Рівненщина: блискавка вдарила в будинок

У селі Сопачів Володимирецького району на Рівненщині через розряд блискавки зайнявся житловий будинок.
20 травня близько 18.00 до пожежно-рятувальної служби за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в селі Сопачів Володимирецького району. На місце виклику негайно виїхав черговий караул вогнеборців. Як з’ясувалося, горів дах приватного житлового будинку. Спільними силами пожежників та місцевих жителів, вогонь вдалося вчасно локалізувати, не давши поширитися на інші житлові приміщення та надвірні споруди, які були зовсім поруч. Внаслідок пожежі знищено лише дах житлового будинку критого шифером. Загиблих та травмованих немає.

ДТП у Рівному: На Теліги не розминулись 45 маршрутка та мікроавтобус [+Фото]

Як стало відомо пізніше, з опитування свідків, на той час йшов сильний дощ з грозою, люди навіть встигли побачити, як один з розрядів блискавки влучає в покрівлю будинку, внаслідок чого і виникла пожежа.

У Квасилові потяг ледь не збив машину через поломку шлагбаума

Як повідомляє прес-служба Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області, за останніх три роки через розряд блискавки у Володимирецькому районі зареєстровано 11 пожеж, збитки від яких сягнули понад 220 тисяч гривень. Через удар блискавки на території району загинула одна людина.

Під Житомиром затримали озброєного жителя Рівного

Загалом упродовж минулої доби на Рівненщині сталося дві пожежі, з початку травня - 72.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ