Ми у Facebook
24.05.2014, 14:39

Рівненський військовий загинув на Донбасі [+Відео]

Рівнещина оплакує військових. Триденну жалобу оголосили за трьома загиблими в ході антитерористичної операції на сході країни жителями Рокитнівського та Рівненського районів. Вони загинули в ніч проти 22 травня під час нападу на блокпост Українських сил поблизу містечка Волноваха на Донбасі.
Блокпост 51 механізованої бригади поблизу Волновахи. Ці хлопці готувалися до війни на Рівненському полігоні. За тисячу кілометрів від дому вояки облаштовують нехитрий побут в полі, при дорозі.

Чий то був наказ - зупинитися на ночівлю в такому незахищено місці - військові досі не коментують. Вояки спілкуються з місцевими, готують сяку-таку їжу. Серед них Олег Нечипорук. Опівночі він йде до санітарної машини, якою кермує - поговорити з дружиною.

Цю розмову перервав напад терористів.

Так Ольга взнала - її чоловік вперше не дотримався обіцянки. Додому живим він не повернеться. Значно пізніше - в селі отримали офіційне підтвердження про втрату.

На Рівненщині оголошено триденну жалобу


Загиблий залишив по собі чотирьох дітей сиротами, недобудований будиночок в Бронниках та необроблений шматок ниви, з якого годувалась його родина. Служити 34-річному чоловіку лишалось 8 днів.

Бій з терористами тривав усю ніч. Підмога із спецпризначенців на місце бою прибула лише вранці. І чомусь, судячи із ось цього відео, потрапила під обстріл своєї ж авіації.

За офіційними даними тієї ночі загинуло 16 чоловіків. 32 бійці отримали поранення. Переважна більшість з них - мобілізовані цивільні з Рівненщини та Волині.

Рівненських військових, які загинули на Сході, поховають на батьківщині

Тієї жахливої ночі проти 22 травня на Луганщині загинуло і двоє мобілізованих з Рокитнівського району.

Діям як військових, так і терористів повинні дати належну оцінку у військовій прокуратурі. І лише після того тіла загиблих віддадуть сім'ям. Похорони і доставку загиблих міноборони обіцяє оплатити.

Доки рідні та близькі чекають повернення на рідну землю тіл загиблих, на Рівненському полігоні готуються відправляти нових воїнів боронити схід. З власних джерел на полігоні нам стало відомо, ризикувати життям виконуючи почесний обов'язок - боронити Батьківщину, вишколених під Рівним вояків змусять після того, як вони реалізують інший - ГРОМАДЯНСЬКИЙ обов'язок - проголосують на виборах.

У боях на Донбасі загинули троє мешканців Рівненщини



Джерело: "Рівне 1"





На правах реклами