Ми у Facebook
25.05.2014, 15:47

ФОТО: Як у центрі Рівного обирають Президента

Кореспонденти OGO.ua не лише продовжують інформувати вас про усі новини, які відбуваються в області в день виборів Президента України, а й, виконуючи свій громадянський обов'язок, - голосувати за нового Президента і одночасно готувати фоторепортажі з виборчих дільниць Рівного.
- Я голосував на виборчій дільниці, що в головному корпусі Національного університету водного господарства та природокористування, - розповідає головний редактор Видавничого дому "ОГО" Віталій Голубєв. - Цього разу дільницю тут облаштували на першому поверсі, а не на третьому, як у попередні роки. Думаю, старші люди оцінили зручність такого "переселення".

Рівняни вишиковуються у черги, щоб проголосувати. Явка виборців рекордна [ФОТОФАКТ]

- Один із спостерігачів звернув мою увагу на старенького дідуся в костюмі, прикрашеному багатьма нагородами, - продовжує журналіст. - Ветеран, певно, відчувши увагу присутніх, перед тим, як опускати бюлетень до скриньки, звернувся до нас російською мовою: "Голосую за мир і дружбу між нашими слов'янськими народами". І у відповідь почув оплески присутніх на дільниці!



ФОТО - Як проходить голосування на виборчих дільницях Рівного



Більше фото - у фотогалереї

...А тим часом журналісти OGO.ua і телеканалу "Рівне 1" продовжують збирати інформацію про хід виборів на Рівненщині, яку підсумуємо у телемарафоні "Доба вибору", який розпочнеться в ефірі Першого місцевого рівно о 20 годині!





На правах реклами