Ми у Facebook
25.05.2014, 16:53

Рівненщина: чоловік вбив дружину та покінчив життя самогубством (ФОТО) [+Фото]

Журналісти порталу OGO.ua вже повідомляли про трагедію, яка трапилася на Сарненщині. На подвір'ї одного з будинків в селі Немовичі виявили тіло 43-річної жінки Галини. Міліціонери з'ясували, що жінку забив до смерті власний чоловік, 47-річний Сергій. Одразу після вбивства чоловік повісився.
Місцеві мешканці та сусіди померлих розповідають, що 47-річний Сергій часто влаштовував вдома скандали, які супроводжувались жорстокими побиттями дружини. 24 травня близько восьмої ранку чоловік влаштував черговий дебош, під час якого схопив металеве бильце від ліжка та наніс ним фатальний удар по голові 43-річної дружини. Після скоєного Сергій повісився у сараї.



Рівненщина: чоловік вбив дружину і повісився сам

Селяни розповіли міліціонерам, що родина, де сталась ця сімейна драма, була цілком благополучною. У подружжя є троє дітей, двоє з яких — вже дорослі. Чоловік їздив на заробітки в Росію. Родина тримала чимале господарство. Сергій був роботящим, але похмурим та мовчазним. Останнім часом він став бити свою дружину, отож Галина подала на розлучення. Довідавшись про це, той пригрозив, що спалить усе, що нажили разом, та повіситься.



ВІДЕО: Аварія з маршруткою № 45 у Рівному

22 травня він таки виконав частину погрози, влаштувавши пожежу у власному господарстві. Увечері облив бензином зруб хати, яку будували для дітей. Вогнем було знищено будівлю, пошкоджено дах гаража, і речі, що там були. Міліціонери затримали чоловіка, але через три години, склавши на нього протокол, відпустили додому.

Тіло жінки виявила 21-річна донька, яка і повідомила до міліції. За даними фактами відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, однак карати за скоєне вже буде нікого.





На правах реклами