Ми у Facebook
27.05.2014, 08:23

На Рівненщині розшукують убивцю, який зарубав жінку в кафе [+Фото]

У селі Підлужжя Дубенського району вранці 26 травня сокирою відрубали голову молодій жінці. Як повідомили у Дубенському МВ УМВС України в Рівненській, вбивство скоїв 26-річний житель Харкова Володимир Костяненко (на фото).
Чоловік втік у бік залізничних колій. Прохання до всіх, кому щось відомо про його місце знаходження - негайно повідомити в міліцію.

26 травня о 06.35 годині в Дубенський МВ УМВС України в Рівненській області надійшло повідомлення невідомої особи, що в кафе «Джерело» села Підлужжя Дубенського району невідомий вчинив вбивство працівниці закладу, а іншій спричинив тілесні ушкодження.

Рівненщина: чоловік вбив дружину та покінчив життя самогубством (ФОТО) [+Фото]

Щойно кафе відчинилось о шостій ранку, як туди з’явився молодий чоловік. 42-річну Марію Стаднійчук із с.Турковичі Дубенського району він скалічив, завдавши рубані рани лівого передпліччя, лівої щоки. Зараз її життя рятують лікарі.

А 26-річна Ірина Дмитрук із с. Підлужжя від отриманих травм померла на місці пригоди. Убивця втік з місця злочину у напрямку залізниці.







ОРІЄНТУВАННЯ



У скоєнні злочину обґрунтовано підозрюється Костяненко Володимир Іванович, 1988 р.н. житель міста Харків вул.Малищева,27.

Зріст орієнтовно 160-170 см. Був одягнений в камуфляжні штани, темну футболку. Зовнішній вигляд приблизно відповідає фото.

На Рівненщині біля Хрінників озброєні чоловіки напали на рибалку та його малого сина [+Фото]

Якщо Ви маєте якусь інформацію, прохання повідомити за адресою: Рівненська область, м. Дубно, вул. Пекарська, 10.
Або ж за телефоном:
050 40202 622,
097 03 26 902
або за номером 102.

За матеріалами тижневика "Дзеркало плюс".





На правах реклами