Ми у Facebook
27.05.2014, 07:50

Гороскоп на 27 травня: бажання миру та гармонії

Більш-менш спокійний, часом аж надто нудний день. Постарайтесь зберігати гарний настрій вдома та в колективі, не підганяйте події та не руйнуйте пліни жінок та дітей.

Астрологічний прогноз: 27 травня 2014, вівторок.

28 місячна доба. Місяць у знаку Тельця (четверта чверть, спадає).

Енергетика сьогоднішнього ранку та дня спокійна та гармонійна. Найкраще почуватимуться самодостатні люди, які живуть у злагоді з собою та світом.

Багатьом захочеться відпочити, розслабитися, побути у тиші, комфортній обстановці. Щоправда, жінки та діти вимагатимуть більше до себе уваги й постійно відволікатимуть, а начальство підганятиме, щоб працювали швидше.

А й справді, декому здаватиметься, що час тягнеться, справи не рухаються, можливості обмежені… Астрологи радять проявити терпіння й не робити різких рухів, не приймати кардинальних рішень, а тим більше не ламати й не руйнувати те, що вже є.

Постарайтесь зосередитись на простих, необтяжливих справах.

Як заробити більше грошей, добре подумайте, проаналізуйте ситуацію.

Сьогодні добре спостерігати, аналізувати інформацію. Подивіться, як навкруги все цвіте й зеленіє. Підтримайте слабших та молодших.

Гороскоп на тиждень 26 травня – 1 червня

У другій половині дня час ніби прискориться.

Вдасться знайти вирішення деяких практичних та фінансових питань.

Що стосується важливих ділових зустрічей та поїздок, краще їх перенести - можливі неприємні новини, затримки, непорозуміння.

Вечір сприяє приємному спілкуванню з друзями та близькими. Добре обговорювати не тільки спільних знайомих, а й спільні гроші та плани на майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: май 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога





На правах реклами