Ми у Facebook
27.05.2014, 16:20

Підприємці Рівненщини закупили 100 пар взуття для батальйону територіальної оборони

Комітет сприяння підприємницької діяльності та розвитку малого і середнього бізнесу Громадської організації «Координаційна громадська рада» передав батальйону територіальної оборони Рівненської області 100 пар черевиків з високим берцем.
«Взуття відповідає встановленому у Збройних Силах України зразку форми одягу і є зручним елементом екіпірування особового складу. Наша військова частина якраз в процесі комплектування, а тому сподіваюся, що завдяки небайдужим людям до початку бойового злагодження військовослужбовці отримають усі види забезпечення», - зазначив командир батальйону територіальної оборони Олександр Цись.

Представник доброчинців Олег Філюк розповів, що вирішили з товаришами підтримати військову частину добровольців з Рівненщини, адже знають, що зараз держава в першу чергу забезпечує військових в районах виконання завдань. Тому таким формуванням часто допомагають меценати і місцеві громади.

Рівненська область збирає кошти на бронeжилети

«Я попросив друзів і однодумців не стояти осторонь оборони України, і хто скільки міг – пожертвував кошти, - розповів Олег Філюк. – Загалом ми зібрали понад 20 000 гривень. Керівництво Рівненського обласного військового комісаріату підказало, що варто закупити взуття, яке нам оперативно пошили на одному з підприємств в Сумській області».

Прес-центр Міністерства оборони України у Рівненській області





На правах реклами