Ми у Facebook
28.05.2014, 09:05

Скільки коштуватиме оздоровлення дітей Рівненщини у 2014 році

Бюджетом Рівненського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на оздоровлення дітей передбачено 18171,0 тис.грн. Вже закуплено 6320 путівок до дитячих закладів оздоровлення.

У Рівненській області оздоровити дітей можна буде у ДЗОВ санаторного типу "Агатівка", ДП "СОК "Джерельце", ПП санаторій "Горинь", КП ДСОК "Електронік - Рівне, ПЗ "Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку" Острозький ДСОК "Корчагінець", ДОТ "Експрес", МСОК "Берізка" та Львівській області у ВП “Оздоровчо - лікувальний комплекс “Ровесник” ДП Львіввугілля”.

Пластуни Рівненщини відкрили таборовий сезон «Святом Весни»

Згідно з порядком фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженим постановою правління Фонду від 25.02.2009 № 17, передбачено видачу путівок застрахованим особам за основним місцем роботи з частковою оплатою 10% від їх повної вартості. У 2014 році ця плата становитиме від 221 до 273 гривень.

Де діти Рівненщини відпочиватимуть влітку?

Перші заїзди дітей в дитячі заклади оздоровлення відбудуться 30 травня та 1 червня 2014 року.

Список закладів, у яких можуть оздоровитися діти Рівненщини та вартість путівок.

Для збільшення натисніть на зображення.




















На правах реклами