Ми у Facebook
28.05.2014, 12:27

Путін призначив вибори в Криму і заборонив гривню

Президент Росії Володимир Путін підписав закон про дату проведення виборів у Криму і Севастополі, а також про заборону здійснення розрахунків у національній валюті України на території півострова.
Про це повідомили в прес-службі Кремля, передає Цензор.НЕТ.

«Президент підписав Федеральний конституційний закон «Про внесення змін до Федерального конституційного закону «Про прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим та утворення в складі Російської Федерації нових суб'єктів - Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя», - йдеться в повідомленні.

Путін хоче в Криму створити гральну зону

Згідно з підписаним законом, на територіях Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя допускається обіг національної грошової одиниці України - гривні і здійснення розрахунків у гривнях до 1 червня 2014 року.

Порошенко обіцяє покласти край війні проти України на Сході

Федеральний конституційний закон також встановлює, що «вибори до Державної ради Республіки Крим - парламент Республіки Крим і Законодавчі збори міста Севастополя проводяться у другу неділю вересня 2014». Водночас у документі зазначається, що «глава Республіки Крим» і «губернатор міста Севастополя» обираються, відповідно, депутатами держради Криму і депутатами заксобранія міста Севастополя нового скликання не пізніше грудня 2014 року.





На правах реклами