Ми у Facebook
28.05.2014, 17:08

До уваги рівненських водіїв! У наступні три доби - дощі, град та шквали

29-31 травня у зв'язку з впливом циклону очікуються складні погодні умови: грозові дощі, в окремих районах град та шквали.
За інформацією Гідрометцентру України, 29 травня в Україні, крім півдня та більшості центральних областей, місцями сильні дощі, вдень 30 травня та впродовж 31 травня у центральній частині та північних областях в окремих пунктах сильні зливи, град та шквали.

Гроза і блискавки над Рівним [+Фото]

ДАІ України закликає водіїв за таких погодних умов бути особливо уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, відмовтеся від ризикованих маневрувань.

Пам’ятайте, що у дуже сильний дощ ліпше зупинитися та перечекати негоду. При зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію.

Рівненська область: коли буде похолодання

За недостатньої видимості, а особливо з настанням сутінок, водіям і пішоходам рекомендується обов'язково виділити себе на дорозі. Водії повинні завчасно включити на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи - по можливості використовувати світлий одяг і світлоповертаючі елементи, що дозволить водіям завчасно побачити їх на дорозі та відповідно зреагувати.





На правах реклами