Ми у Facebook
01.06.2014, 08:32

Куди у Рівному можна піти на День захисту дітей [Анонс]

Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей — прекрасне свято радості та одвічної надії. Які заходи відбуватимуться з цієї нагоди у Рівному — читайте в нашому огляді.
Напередодні 1 червня ТЦ «Екватор» запрошує разом відсвяткувати Міжнародний день захисту дітей. Святкові заходи розпочнуться 31 травня о 14 годині.

На рівнян з дітьми очікує святкова програма: Фея та чарівник малюватимуть дітям красиві візерунки, казкові герої та ростові ляльки Лунтик, Губка боб та Міккі Маус розважатимуть малечу разом з клоуном, піратами та Машею, які будуть роздавати кульки на паличці. Шоу великих мильних бульбашок, конфетті машина та музична програма, розіграш призів та подарунків.

Заходи відбудуться на головній сцені Екватора. Вхід безкоштовний.



Скільки коштуватиме оздоровлення дітей Рівненщини у 2014 році

31 травня у Рівненському обласному ляльковому театрі відбудеться вистава "Бременські музики", за мотивами казки братів Грімм.
Початок об 11:00. Вартість квитка 12 ГРН.



А 1 червня Рівняни зможуть потрапити на такі заходи:

Звітний концерт Дитячої зразкової студії музично-естетичного виховання "Ладоньки". Місце проведення - КЗ "Рівненський міський Палац культури". Велика зала. Початок о 10.00 годині.

Творчий звіт зразкового естрадного хору "Фантазія". Місце проведення - ДКП "Міське об’єднання парків культури і відпочинку". Початок о 17.00 годині.

Кольорове свято до Міжнародного дня захисту дітей. Місце проведення - ДКП „Міське об’єднання парків культури і відпочинку”. Початок о 12.00 годині.

А у Рівненській міській бібліотеці мікрорайону Ювілейний можна буде відвідати виставку-імпульс «Чисту воду - нашому народу». Читальна зала З 10.00 по 18.00 години.


Павло Табаков презентував новий лірично-романтичний кліп


Саме у День Захисту Дітей у Рівненському обласному академічному український музично-драматичному театі відбудеться прем’єра вистави для дорослих та дітей "Вовк вороні не їжак, але... і не заєць!"
Початок вистави о 12:00 та о 15.00

Також батьки та малеча матимуть можливість відвідати кінотеатери Рівного, у яких вони зможуть подивитися мультфільми Мультфільм "Комашки" (Minuscule).





Також 1 червня 2014 року за ініціативи громадської організації «Час-дій» у Рівненському зоопарку відбудеться святкова програма присвячена Міжнародному дню захисту дітей.

Погода у Рівному на 1 червня, День захисту дітей

Зокрема, відбудеться конкурс дитячих малюнків "Улюблені звірятка", конкурс пісень про тварин у виконанні діток, розважально-ігрові конкурси, бульбашкове шоу та веселі ведучі.

Переможці конкурсів, а також всі дітки, які принесуть власноручно намальований малюнок зі звірятами, отримують солодкий подарунок від організаторів, а також інші цікаві сюрпризи.

Вхід в Зоопарк 1 червня буде вільний для дітей віком до 14 років, початок спільної святкової програми ГО «Час-дій» і Рівненського Зоопарку о 10 год.





На правах реклами