Ми у Facebook
29.05.2014, 12:00

Рівненські родини отримали можливість подолати проблему безпліддя

Проблема батьківства в Україні посідає дуже важливе місце, адже кожна 5 родина має проблеми з репродуктивним здоров'ям. Але працівники медичного центру «Мать и дитя» запевняють, що в більшості випадків цю проблему можна вирішити.
У Рівному 27 травня презентували нову соціальну ініціативу медичного центру «Мать и дитя» під назвою «Відкриті двері материнства». Така ініціатива створена для того, щоб донести до українців істину про те, що безвихідних ситуацій не буває, і безпліддя - це не вирок.

Багато пацієнтів, які стикаються з проблемою того, що не можуть завагітніти, не знають, де шукати допомоги, куди звернутися. Тому дуже важливо їх проінформувати про можливості вирішення проблем, вважає доктор медичних наук, професор, акушер-гінеколог, репродуктолог, генеральний директор мережі медичних центрів «Мать и дитя» Наталія Данкович.



Петро Порошенко спочатку стане президентом, а згодом і... дідом

Пані Наталія розповідає, що найчастіше проблемами безпліддя стають гормональні збої, непрохідність маткових труб або ж вікові проблеми, адже жінкам після 40 набагато важче завагітніти. Але це все не є вироком, адже якщо підібрати відповідне лікування, шанси є завжди. Пари, які не можуть завагітніти самостійно, можуть скористатися послугою екстракорпорального запліднення (заплідення поза організмом).

Акушер-гінеколог, репродуктолог медичного центру «Мать и дитя» Віра Воробей-Віховська розповідає, що років 30-40 тому те, чого сьогодні досяг у сфері репродукції медичний центр «Мать и дитя», було фантастикою. Зараз у центрі застосовують новітні методи лікування, запліднення та замороження ембріонів, які збільшують ефективність процесу запліднення. Лікарі медцентру застосовують нову технологію методу надшвидкого замороження яйцеклітин та ембріонів, завдяки чому виживає 99% ембріонів.



Рівному школярі знялися у фільмі про небезпеку наркотиків та алкоголю

Акушер-гінеколог, репродуктолог гінеколог-ендокринолог медичного центру «Мать и дитя» Віталій Радько розповідає, що незабаром для українців стануть можливими дослідження ембріонів на стадії, коли він складаєься лише з 8 клітин, можливе дослідження найрозповсюдженіших генетичних захворювань, визначення статі.

Така можливість дуже важлива для жінок, які вирішили народжувати після 35 років, адже в цей період схильність до генетичних захворювань у дітей зростає, а також сім’ям, у яких наявні спадкові захворювання. Звичайно, ця процедура є фінансово затратною, але за нею — майбутнє.

Кожен, хто приходить за допомогою у медичний центр «Мать и дитя», отримує не лише медичну допомогу, а й підтримку, розуміння, адже лікарі турбуються про своїх пацієнтів весь період вагітності, інколи навіть і довше.

Якщо у вас є запитання стосовно екстракорпорального запліднення чи з будь-якого іншого приводу, ви можете поставити їх спеціалістам «Мать и дитя» на сайті mdclinics.com.ua або зателефонувати за телефоном інформаціного центру (044) 251-3-251.





На правах реклами