Ми у Facebook
29.05.2014, 11:16

Острозьких ліцеїстів навчали стріляти на Рівненському полігоні

Вихованці Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою взяли участь в одноденному польовому табірному зборі.
Офіцери-викладачі на загальновійськовому полігоні для близько 70 старшокласників навчального закладу провели заняття з вогневої підготовки, ознайомили з озброєнням і військовою технікою вітчизняних Збройних Сил, а також продемонстрували елементи проживання військовослужбовців в польових умовах.



Військовослужбовці повинні виконувати накази

— Ми щороку проводимо такі заходи, аби практично познайомити ліцеїстів з військом, — зазначив організатор польового табірного збору підполковник Ігор Тимощук. — Наші десятикласники добре засвоїли теорію в класах, і тепер час їм вийти на полігон і спробувати власні сили в обраній професії.



На полігоні триває злагодження підрозділів окремої механізованої бригади, військовослужбовці якої й допомогли провести заняття. Ліцеїсти виконали вправи навчальних стрільб з автомата АК-74. Кожному для вогневих завдань видали по 20 набоїв. Старшокласники відвідали парк бойової техніки, де оглянули більшість зразків бронемашин Сухопутних військ Збройних сил України. А на базі польового табору військовослужбовців побачили як розгортається наметове містечко та організовується побут для різних категорій військовослужбовців.



Як живуть мобілізовані військовослужбовці на Рівненському полігоні

Вихованці навчального закладу польовим табірним збором задоволені, адже впевнені у виборі майбутньої професії — захисника Батьківщини.








На правах реклами