Ми у Facebook
29.05.2014, 15:38

У збитому вертольоті вижив один, а загинуло 12 військовослужбовців

У Нацгвардії заявляють про 12 загиблих при обстрілі вертольота. Серед них були шість бійців Національної гвардії і шість представників спецпідрозділу "Беркут".
Про це повідомляє прес-служба Національної гвардії, інформує Цензор НЕТ.

Згідно з даними Нацгвардії, 29 травня близько 12.30 поблизу міста Слов'янська Донецької області, в районі проведення АТО, під час розвантаження продуктів харчування на четвертий блокпост, терористи підбили вертоліт МІ-8 Національної гвардії України.

У результаті події загинули 12 людей - шість військовослужбовців Національної гвардії України, включаючи екіпаж вертольота, і шість - представників спецпідрозділу "Беркут".

Терористи збили вертоліт - загинули 14 військовослужбовців разом із генералом Кульчицьким [+Фото]

Один військовослужбовець Національної гвардії України залишився живий і перебуває у важкому стані.

Серед загиблих - начальник управління бойової та спеціальної підготовки Національної гвардії України генерал-майор Сергій Кульчицький.

Детальна інформація про загиблих встановлюється. Також компетентними органами проводиться розслідування терористичного акту.

Як повідомлялося, за інформацією Турчинова, 14 військовослужбовців української армії, в тому числі генерал Кульчицький, загинули у збитому бойовиками під Слов'янськом вертольоті. При цьому спікер АТО Владислав Селезньов заявляв, що, за його інформацією, при обстрілі вертольота загинуло 10 осіб.





На правах реклами