Ми у Facebook
29.05.2014, 17:02

Офіційно: терористів, які підбили вертоліт Нацгвардії, знищили

Як стало відомо, сьогодні, 29 травня, близько 12:30, поблизу міста Слав’янська Донецької області, після розвантаження продуктів харчування, висадки зміни та при проведенні ротації особового складу на 5-у блок-пості гелікоптер МІ-8 НГУ, повертаючись назад, був обстріляний та підбитий із лісосмуги.
За інформацією прес-служби Національної гвардії України, в результаті загинуло 12 чоловік. Серед них шість військовослужбовців Національної гвардії України, включаючи екіпаж гелікоптеру, та шість представників спецпідрозділу МВС України. Один військовослужбовець Національної гвардії України залишився живим та перебуває у важкому стані.

Терористи збили вертоліт - загинули 14 військовослужбовців разом із генералом Кульчицьким [+Фото]

Серед загиблих - начальник управління бойової та спеціальної підготовки Національної гвардії України генерал-майор Сергій Кульчицький.

У відповідь на дії терористів силами АТО було здійснено артилерійський та авіаційний обстріл території, з якої вівся вогонь. Група злочинців, причетних до обстрілу, була знищена.

Наразі детальна інформація стосовно загиблих ще встановлюється. Також компетентними органами проводиться розслідування терористичного акту.

У збитому вертольоті вижив один, а загинуло 12 військовослужбовців


Командувач та особовий склад Національної гвардії України приносить щирі та глибокі співчуття родинам та близьким загиблих.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ