Ми у Facebook
29.05.2014, 17:22

Рівненська область: убивцю 29-річної барменші досі не знайшли [+Відео]

Рівненщина і досі не може оговтатися після вбивства на Дубенщині. Чоловіка, який зарубав 29-річну жінку та ще одну скалічив, ще досі не можуть знайти. Родичі загиблої та потерпілої вважають, що підозрюваний вкрай небезпечний для суспільства.
Марії 42 роки. Їй дивом вдалося вижити після нападу нелюда у кафе, де вона працює. У жінки десятки рубаних ран в області голови, обличчя, шиї, рук, спини. Убивця спершу поквитався з колегою, 29-річною Іриною. Кількома ударами сокирою забрав у неї життя. Це хотів зробити і з іншою. Марія намагалася відбитися. Випадковий водій, який врятував її від смерті, викликав медиків. Жінка ледь не померла, адже втратила велику кількість крові.

На Рівненщині розшукують убивцю, який зарубав жінку в кафе [+Фото]



Правоохоронці розшукують убивцю, він з необережності лишив особисті речі на місці злочину. Згідно з паспортом підозрюваного, звати його Володимир Костяненко. Він родом з Харкова. 26 років.

Рівне: допоможіть розшукати нелюда [+Фото]

Родичі потерпілої вважають, що чоловік цей особливо небезпечний. Жертва нападника, Марія, нині прикута до ліжка. Втім уже за 10 днів медики обіцяють відпустити її додому. Там на неї чекають двоє дітей.





На правах реклами