Ми у Facebook
30.05.2014, 11:13

У Рівному в одній з квартир постійно влаштовують сексуальні оргії та п’яний дебош [+Відео]

У будинку на Черняка, 28 одну з квартир постійно здають в оренду. Сусідам уже не сила терпіти щораз нових жителів цієї оселі, які знімають помешкання погодинно – подобово.
Євген живе на дев’ятому поверсі. Зверху – орендована квартира. Розповідає, постійний гамір йому дошкуляє з моменту переїзду сюди.

Юрію не пощастило ще більше. Його квартира на одному поверсі з орендованою. Каже, через тонкі стіни чути не лише розмову тимчасових мешканців по-сусідству.

59-ту квартиру постійно знімають різні люди, кажуть мешканці новобудови. Зазвичай гучні компанії святкують дні народження та усамітнюються пари.

Рівненська область: убивцю 29-річної барменші досі не знайшли [+Відео]

Після гульбищ орендарі ще й роблять шкоду у під’їзді, запевняють жителі десятиповерхівки. Нищать майно та обмальовують стіни.

Більше того, нещодавно тимчасові орендарі побили одного з мешканців будинку, бо той зробив їм зауваження. Як це було, люди зняли на телефон. У хід йшли не лише кулаки, а й порожні пляшки. Чоловік отримав тілесні ушкодження. За даним фактом у міліції ведеться слідство.



До правоохоронців мешканці Черняка 28 звертаються часто. Адже пожалітися їм нікому. Кажуть, власниця квартири на їхні скарги ніяк не реагує.

На момент зйомки орендарів у квартирі не було.

Не вдалося поспілкуватися і з власницею. На камеру говорити жінка відмовилась. По телефону розповіла, що займається підприємницькою діяльністю. А сусіди їй просто заздрять, при цьому наносячи збитки її квартирі.

Зняти житло у Рівному: свіжі оголошення

У міліції підтвердили, що власниця квартири є підприємцем і має право здавати житло у найм. Тому вплинути у межах закону на неї не можуть. Але зважаючи на велику кількість скарг від мешканців будинку – дане житло стоїть на контролі у правоохоронців.

Заборонити власниці здавати квартиру відповідно до закону не можна, кажуть юристи. Втім якщо у будинку створено ОСББ то вплинути на жінку є можливість. Перш за все звернутись до податківців.

Жителі будинку збираються дослухатись до порад юриста. Хоча зізнаються, дуже не хотілось би. Сподіваються, що власниця квартири продасть своє помешкання або поселить тут постійних та спокійних квартирантів.





На правах реклами