Ми у Facebook
30.05.2014, 13:10

У Рівному Ощадбанк розпочав продаж облігацій для допомоги військовим

21 травня 2014 року Ощадбанк розпочав продаж казначейських зобов’язань «Військові» серії В, кошти від реалізації яких будуть спрямовані на підтримку української армії.
«Військові» казначейські зобов’язання випущено Міністерством фінансів України на пред’явника в документарній формі номінальною вартістю 1000 гривень, відсотковою ставкою 7% річних та сплатою купонів кожні шість місяців. Розмір доходу за кожним купоном є фіксованим і становить 35 гривень. Загальний обсяг випуску цих цінних паперів становить 100 млн. гривень із строком обігу 24 місяці.

Даний державний проект дає змогу надати фінансову допомогу Збройним Силам України, що сприятиме залученню додаткових коштів до Державного бюджету, які будуть використані для зміцнення боєздатності української армії, соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей.

Підприємці Рівненщини закупили 100 пар взуття для батальйону територіальної оборони

„Ми впевнені, що для тих, хто прагне відродження та зміцнення української армії, прибуток не є основним критерієм інвестування, адже зміцнення обороноздатності країни має стати загальнонаціональною справою заради цілісності нашої країни та майбутнього наших дітей та онуків.Ми змушені покладатися тільки на власні сили, щоб повернути мир та спокій у кожну домівку.

Придбання казначейських зобов’язань – це інвестиція в перемогу над окупантами, в єдність нашої країни, в її мирне європейське майбутнє. Кожна людина чинить по совісті, й тоді вигода є абсолютно кратною тому, що ми робимо”, - зазначили в Рівненському обласному управлінні Ощадбанку.



Продаж казначейських зобов’язань фізичним особам здійснюється в 2240 установах АТ «Ощадбанк» по всій території України.

Рівненщина: які документи потрібно подати родинам загиблих "Небесної сотні"

В Рівненській області продаж казначейських зобов’язань здійснює 71 відділення банку. З переліком установ Ощадбанку, де можна придбати казначейські зобов’язання, та іншою корисною інформацією можна ознайомитись на офіційному сайті Ощадбанку, а також у Контакт-центрі за тел.: 0-800-210-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України).

Вартість продажу казначейських зобов’язань встановлена Міністерством фінансів України (наказ Міністерства фінансів України «Про затвердження Порядку визначення вартості продажу казначейських зобов'язань «Військові» серії В та форми бланка сертифіката казначейського зобов'язання «Військові» серії В» від 17.04.2014 № 415, зареєстрований у Міністерстві юстиції України від 25.04.2014 за № 450/25227).





На правах реклами