Ми у Facebook
30.05.2014, 15:03

На Рівненщині 16-річну дівчинку викрали за циганськими звичаями? [+Відео]

Дев’ятикласниця Діана зникла на Рівненщині близько 13 години, 27 травня у Селі Самостріли Корецького району. Мати дівчини написала заяву в міліцію.
Правоохоронці вже з’ясували, що вона, ймовірно, може перебувати з 21-річним мешканцем Волині ромської національності. Хлопець Герасим, мовляв, хоче з нею одружитися і, за циганськими традиціями, викрав наречену за 2 дні до весілля.

Мати 16-річної Діани нині у відчаї. Її донька пішла до школи, а додому й досі не повернулася. Жінка впевнена, її дитина не могла сама піти з дому, адже конфліктів у сім’ї не було. Дев’ятикласниця активно готувалася до здачі екзаменів у школі.

Здолбунів: після переслідування міліцією «Мазда» потрапила у ДТП [+Фото]

«Вона до мене приходила і в сльозах казала, що її інколи перестріває хлопець і каже, що якщо вона не буде з ним, то намовлятиме на неї в селі різноманітну гидоту», – розповідає мати дівчини Світлана.

Тож після зникнення доньки одразу звернулася до правоохоронців.

«Правоохоронці встановили, що зникла вийшла з уроку і по даний час її місцезнаходження невідоме. За даним фактом відкрите кримінальне провадження», – коментує речниця УМВС України у Рівненській області Ольга Очко.

Втім, згодом у правоохоронців з’явилася інформація про те, що схожу дівчину бачили у сусідньому селі. Вона з хлопцем нібито йшла тримаючись за руки. Сам парубок, з яким, імовірно, може перебувати Діана, мешканець Волині. Він ромської національності. За попередніми даними, він хоче з дівчиною одружитися. І, за циганськими традиціями, викрав наречену за 2 дні до весілля. Втім, мати дівчини, яка теж походить з ромів, запевняє, весілля ані вони, ані їхня донька не планували.

У Рівному в одній з квартир постійно влаштовують сексуальні оргії та п’яний дебош [+Відео]

«Вона мені про це нічого не говорила. Якби вона хотіла вийти заміж, ми б нічого їй не сказали. Проте головне, щоб вона була жива і здорова», – бідкається мати школярки.

Нині місцезнаходження дівчини встановлюють правоохоронці. А також з’ясовують, чи пішла вона з дому з власної волі. Батьки школярки просять повідомити у випадку, якщо їхню доньку десь побачать.



Прикмети Діани: зріст до 160 сантиметрів, чорне волосся і карі очі. Була одягнута в довгу джинсову спідницю і футболку чорно–червоного кольору.

Прикмети Герасима: зріст 165—170 сантиметрів, худорлявої статури, має світле волосся.

Якщо хтось має інформацію про те, де можна розшукати зниклу дівчину, то нехай повідомить на номер «102» або мамі Діани (0508826421).

За матеріалами: ZIK та Волинь-нова.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ