Ми у Facebook
31.05.2014, 16:23

У Рівному стартував дитячий турнір з шахів «Шахова корона – 2014» [+Фото]

Протягом двох днів, 31 травня та 1 червня, у Рівному в новому шаховому клубі, що знаходиться на вул. Корольова, 23, буде проходити відкритий загальноміський дитячий турнір «Шахова корона – 2014». Сьогодні відбулося його відкриття.
На відкриття «Шахової корони – 2014» завітало чимало гостей разом з юними майбутніми чемпіонами. Після ознайомлення з новим клубом, який почне свою роботу з 1 вересня, діти почали готуватися до шахових протистоянь. Але спочатку усіх присутніх привітав Президент Рівненської міської федерації шахів Сергій Паладійчук.

Рівне: сьогодні розпочинається дитячий турнір з шахів «Шахова корона – 2014»






- Шановні учасники шахового турніру. Я вітаю вас з сьогоднішнім відкриттям «Шахової корони – 2014». Бажаю, щоб протягом цих двох днів ви не тільки отримали ряд позитивних моментів від перемог, але й нові знання. Я переконаний, що усіх, хто грає у шахи, попереду чекає успіх в житті. Ви обрали правильний шлях, не сходьте з нього, як би вам не було важко. Майте свою силу волі і здобувайте нові трофеї і на нашому турнірі, який буде вже традиційним, - наголосив Сергій Паладійчук. – В кінці весни кожного року буде проводитися «Шахова корона». Рівне і Рівненщина уже мають позитивні досягнення – ми маємо чемпіона України з шахів. Я сподіваюся, що серед вас є майбутні чемпіони світу. Кожного дня тренуйтеся, питайте поради у свого тренера, читайте книжки по шахам, беріть собі за приклад кращих чемпіонів, і я впевнений, що колись ваша фотографія буде прикрашати нашу галерею слави!

БІЛЬШЕ ФОТО У МЕДІАГАЛЕРЕЇ








Сергій Паладійчук: "Ми спускаємо на воду великий корабель з відкриттям шахового клубу у Рівному" [ВІДЕО]


Нагадаємо, змагання серед юнаків та дівчат проводитимуться в 3-х вікових категоріях (1996-1999 р.н., 2000-2003 р.н., 2004 р.н. та молодші) за швейцарською системою в 9 турів. Спортсмени, які посядуть І, ІІ, ІІІ місця, у кожній віковій групі нагороджуватимуться грамотами, медалями та подарунками.





На правах реклами