Ми у Facebook
01.06.2014, 12:28

Сьогодні - 9 днів з дня смерті рівненських військових, які загинули під Волновахою [+Відео]

Трьох жителів Рівненщини, які загинули у бою під Волновахою в ніч на 22 травня, у вівторок 27 травня проводжали в останню путь.
У тому бою на Донеччині полягло 17 військовослужбовців 51 окремої механізованої бригади. Серед них і троє жителів нашої області - Віталій Маринич та Леонід Озеранчук з Рокитнівщини та Андрій Нечипорук з Рівненського району, якого поховали на Радивилівщині.

Кілька тисяч лучан попрощалися з військовими, загиблими на Донеччині [+Відео]

Попрощатися з Андрієм Нечипоруком прийшло півсела Рідків Радивилівського району. Куля потрапила прямісінько в серце 34 мобілізованого. Рідні та близькі запам’ятають його ввічливим і привітним, який будь-кому підставить плече. Після себе залишив сиротами четверо діток. У селі Бронники, де жив, недобудований будинок. Навіть такі обставини не зупинили Андрія, який записався добровольцем.





Список військових, які загинули під Волновахою

- Він сам прийшов у військовий комісаріат, про це розповідають рідні. Двічі ми його не брали, бо мав 4 дітей, а це серйозна причина, - розповідає Володимир Яцентюк, заступник командира з виховної роботи ОК "Північ". - На третій раз він вмовив, бо не відчував себе інакше, як захисник Вітчизни.

Ще двох загиблих у Донецькій області солдат Віталія Маринича та Леоніда Озеранчука похоровали на Рокитнівщині. Кожній їхній родині Міноборони обіцяє виплатити по 609 тисяч гривень. Ще 100 тисяч мають виділити депутати облради.





На правах реклами