Ми у Facebook
01.06.2014, 23:08

ФОТО: Парад випускників у Рівному: як це було [+Фото]

Міське свято «Випускник - 2014» у Рівному скасували через дощ. Випускники відсвяткували закінчення школи за місцем навчання. Проте, ми все ж таки пропонуємо вам переглянути яскраві фото зі свята рівненських випускників!
А для цього - повернімось на мить у рік минулий. Тоді синоптики спершу теж пророкували можливість негоди в день свята випускників. Ще напередодні, 31 травня, Рівне заливало дощами. Проте, суботній день 1 червня 2013 року видався сонячним. І понад тисяча випускників рівненських шкіл, гімназій та ліцеїв пройшли урочистою ходою від Свято-Покровського собору до майдану Незалежності, де відбулось традиційне загальноміське свято "Випускник-2013".

Рівне: УВАГА! Через дощі скасовано міське свято «Випускник - 2014»

Перегляньмо ж іще раз яскраві фото з минулорічного свята рівненських випускників! І нехай цьогорічним "винуватцям урочистостей" не пощастило з погодою, ми бажаємо всім рівненським випускникам-2014 гарного настрою і незабутніх вражень від святкування! Дощ мине, а дружба і кохання, знання та вміння, досвід та навички, усе те, що ви винесете зі шкільних років, залишаться з вами!

ФОТОГАЛЕРЕЯ: Випускний-2013 по-рівненськи: чарівні сукні, посмішки і вальс









БІЛЬШЕ ФОТО

А фото з цьогорічного святкування рівненських випускників, у сценарій якого внесла корективи погода, дивіться уже незабаром на порталі OGO.ua!

Фото Олександра МЕЛЬНИЧУКА





На правах реклами