Ми у Facebook
02.06.2014, 10:27

Рівненщина: розпочато прийом документів на найвищу відзнаку в галузі народного мистецтва

Міський голова Рівного Володимир Хомко затвердив положення про міську премію імені Василя Павлюка. Саме ця премія є найвищою в місті відзнакою в галузі народного мистецтва.
Премія присуджується за кращі здобутки (доробки) майстрів (виконавців) народного мистецтва, що утверджують гуманістичні ідеали українського народу, збагачують його історичну пам’ять, національну свідомість та самобутність.

Премія присуджується до дня народження Василя Михайловича Павлюка 14 серпня, починаючи з 2014 року у розмірі 10 тисяч гривень.

Безкоштовні щеплення проти сказу в Рівному: де і коли

На здобуття премії щорічно висуваються творчі доробки претендентів, виконані (оприлюднені) протягом останніх трьох років, але не пізніше, ніж за три місяці до його висування на здобуття премії; мають позитивні рецензії, відгуки у засобах масової інформації.

Пропозиції щодо претендентів на здобуття премії подаються органами державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, творчими спілками, культурно-мистецькими закладами, музеями, науковими та навчальними закладами, громадськими організаціями, самовисуванням.

Депутат Рівнеради Анатолій Чугуєвець вийшов з Люстраційного комітету

Пропозиції щодо претендентів на здобуття премії подаються в управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради до 1 липня поточного року за адресою: м. Рівне, вул. Кавказька, 15 (тел. 22-70-45, 22-11-93).

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО ПРЕМІЮ





На правах реклами