Ми у Facebook
02.06.2014, 12:11

На "Рівнеазоті" - масштабні капремонти

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії GroupDF), проводить масштабну кампанію капітальних ремонтів.
Як повідомляє прес-центр ПАТ "Рівнеазот", ремонтні роботи та інноваційна модернізація проходить і в підрозділах основних виробництв (виробництво аміаку, неконцентрованої азотної кислоти, аміачної та вапняково-аміачної селітри), і в допоміжних цехах підприємства, і на об’єктах міжцехових комунікацій. Ремонти спланували на період, коли попит на мінеральні добрива найнижчий і їхня ціна теж мінімальна.

На Рівненській АЕС розпочався ремонт енергоблоку №4

«Ми запланували провести на проммайданчику нашого підприємства великомасштабні ремонтні роботи, для здійснення яких необхідна повна зупинка виробництва. Політична ситуація в Україні а також кон'юнктура ринку дозволили нам зупинити виробничі потужності без шкоди для аграріїв. Ми проведемо низку глобальних нетипових робіт для щорічних капремонтів, які у майбутньому дадуть значний економічний ефект та забезпечать стабільність усього виробництва», – розповідає голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Михайло Заблуда.

"Рівнеазот" нарощує виробництво вапняково-аміачної селітри

У всіх цехах підприємства паралельно з капремонтами основних агрегатів проводяться роботи з діагностичного обстеження та ремонту трубопроводів, апаратів, запірної, регулюючої та запобіжної арматури, компресорного, теплообмінного та насосного обладнання.

Фирташ построит новый микрорайон для ровенских химиков

«У ході капремонтів ми модернізовуємо лінію оборотної води першого агрегату підготовки синтез-газу аміачного виробництва, - розповідає головний механік ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Борис Киричук. - На колекторі оборотної води вмонтовуємо спеціальні фільтри, які були виготовлені спеціалістами ремвиробництва ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM. У цеху водопідведення та каналізації, окрім обстеження та ремонту всього обладнання оборотніх циклів, ми відновлюємо камеру другого оборотного циклу (розміри камери: (70х9х10) метрів). Також проведемо роботи з ревізії, обстеження та ремонту об’єктів міжцехових комунікацій».





На правах реклами