Ми у Facebook
02.06.2014, 17:25

У Луганській ОДА стався вибух: як мінімум двоє загиблих [Фото+Відео]

Прес-офіцер АТО запевняє, що Луганську ОДА підірвали зсередини.
У приміщенні Луганської обласної державної адміністрації, зайнятої представниками угроповання «Луганська народна республіка», прогримів вибух.
 
У результаті цього в стіні на третьому поверсі будівлі утворилася діра, з якої зараз йде дим.

На місце події прибули пожежники та швидка допомога. Будівлю оточили бойовики «ЛНР», які виганяють з оточення території всіх присутніх, мотивуючи це тим, що там можуть бути снаряди, які ще не розірвалися.

У результаті вибуху в приміщенні Луганської ОДА щонайменше дві людини загинули. Інформація про поранених встановлюється, повідомляє прес-служба ГУ МВС Луганської області.

Зараз на місці події працюють кілька бригад "швидкої".

Прикордонники, які 12 годин б’ються з терористами, потребують допомоги

"За попередніми даними, загинули щонайменше дві людини. Їх тіла перебувають на дорозі навпроти будівлі ОДА. Інформації про поранених поки немає, вона уточнюється. Ким були загиблі - терористами або мирними громадянами - також не відомо. Чим викликаний вибух - також встановлюється", - зазначили правоохоронці.

Як повідомляє Радіо Свобода, посилаючись на заяву прес-офіцера антитерористичної операції Олексія Дмитрашевского, вибух в Луганській обласній державній адміністрації стався всередині будівлі, ніякого обстрілу ззовні не було.



«Найбільш імовірною причиною вибуху було необережне і невміле поводження зі стрілецькою зброєю та вибуховими речовинами», - заявив він.

За словами Дмитрашевського, обстрілу будівлі ззовні, тим більше - з літака, не відбувалося.

Нагадаємо, сьогодні глава ЛНР наказав підготувати бомбосховища на Луганщині.












На правах реклами