Ми у Facebook
03.06.2014, 08:29

Родини рівненських військових, загиблих під Волновахою, все ж отримають грошову допомогу [+Відео]

У цьому запевнив журналістів голова Рівненської обласної державної адміністрації Сергій Рибачок. Він зауважив, що його теж обурює те, що написали у висновку про смерть загиблих на Донеччині, але керівник області впевнений, що це не завадить отримати матеріальну допомогу.
Нагадаємо, що днями голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов повідомив про те, що родини військових з Рівненщини, які загинули на Донеччині, можуть залишитися без державних допомог. Це пов'язане з тим, що в свідоцтвах про смерть наших хлопців, яких вбили біля Волновахи, чиновники спотворили причини та обставини їхньої загибелі.

Відеокоментар голови Рівненської ОДА

Голова Рівненської облради вирішив звернутися для вирішення цього питання до президента. Проте голова Рівненської ОДА переконаний, що запис у висновку не завадить родинам загиблих отримати грошову допомогу.

Родини рівненських військових, вбитих під Волновахою, залишать без державної допомоги

- Всі знають, що вони загинули на полі бою, тому, вважаю, що на допомогу родинам загиблих довідка про смерть не вплине. Проте є моральний аспект і він мене обурив. Ми вирішили звернутися за уточненнями щодо цього факту, - зауважив очільник області.





На правах реклами