Ми у Facebook
03.06.2014, 09:46

Рівненщина готова для проведення ЗНО-2014

На Рівненщині готові до проведення зовнішнього незалежного оцінювання. В області діятимуть 132 пункти проходження тестування у 33 навчальних закладах.
3 червня розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти в 2014 році. Рівненщина готова до проведення тестування.

Завтра стартує ЗНО 2014 + КАЛЕНДАР ЗНО

- В області діятимуть 132 пункти проходження тестування на базі 33-ьох навчальних закладів. Триватиме процес тестування з 3 до 27 червня. Також за поважних причин випускник може складати ЗНО на позачерговій сесії, яка відбудеться з 1 до 15 липня, щоб усі бажаючі могли пройти тестування та вступити до вищих навчальних закладів, - повідомив голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок.

Чого не потрібно робити під час ЗНО

Загалом в області для проходження тестування зареєструвалося 8959 учнів. Інформаційна робота з випускниками проведена. Вони ознайомлені з процедурою проходження зовнішнього незалежного оцінювання та розуміють, що повинні покладатися тільки на власні знання.





На правах реклами