Ми у Facebook
03.06.2014, 08:00

Гороскоп на 3 червня: знайти свій ключ до успіху

День благородних вчинків та серйозних кроків. Добре втілювати в життя давні задуми, займатися благодійністю, проявляти громадянську свідомість та патріотизм. Можливі певні розбіжності й труднощі на роботі й у політиці.

Астрологічний прогноз: 3 червня 2014, вівторок.

7 місячна доба. Місяць у знаку Лева (перша чверть, росте).

Сьогоднішній день багато в чому продовжує настрої та події вчорашнього понеділка.

Успіхів досягнуть активні, цілеспрямовані люди. Добре навчатися, вдасться довести до кінця якусь важливу справу, знайти свій ключ до успіху.

Найкраще почуватимуться самодостатні особистості з багатою творчою уявою та хорошою діловою жилкою. Хоч розмов може виявитись більше, ніж результатів, вдасться розширити коло потрібних знайомств.

Добре займатися тим, у чому розуміємось краще за інших. Це додасть творчого драйву, впевненості у власних силах та можливостях, може стати гарним кроком у кар’єрі і додатковим заробітком у майбутньому.

Гороскоп на тиждень 2 - 8 червня

Саме час проявляти громадянську позицію, демонструвати власні таланти, організовувати й відвідувати культмасові та благодійні заходи, проводити творчі зустрічі та презентації, ходити на виставки та вистави.

На роботі й у політиці можливі труднощі та суперечки. Якщо більше хвилюють спільні інтереси і хочете не зіпсувати свій позитивний імідж - довіртесь інтуїції і згадайте правила дипломатії, етики і хорошого світського тону )

Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный

Порадують невеликі фінансові надходження, хтось віддасть борг, комусь нарахують зарплату.

Покупки більш вдалі у першій половині дня. Під вечір краще побути хоч трохи наодинці, подумати, відпочити від потоку інформації.

Для роботи в саду, на городі, догляду за рослинами – не зовсім сприятливий день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: июнь 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами