Ми у Facebook
03.06.2014, 16:03

Головний герой шоу "Холостяк" Костянтин Євтушенко одружився [+Фото]

Головний герой шоу "Холостяк" Кростянтин Євтушенко 1 червня одружився з олімпійською чемпіонкою Наталією Добринською. Нагадаємо, що обраницею у холостяка у телешоу стала Анна Селюкова, але стосунки з нею у нього не склалися.
У перший день літа львівський бізнесмен, головний герой шоу "Холостяк" Костянтин Євтушенко одружився на одній з найкрасивіших українських спортсменок - олімпійській чемпіонці з легкої атлетики Наталії Добринської. Наприкінці травня дівчина відсвяткувала 32-річчя, а вже через кілька днів стала законною дружиною Костянтина.

Кого з дівчат обрав холостяк Костянтин Євтушенко [+Фото]

Пишне весілля молодят відбулося в Києві, в НСК «Олімпійський». Для нареченого і нареченої співав Віталій Козловський, серед гостей було чимало відомих людей: Тимофій і Рената Нагорні, Юрій Фалеса і Маша Гойя.










ДОВІДКА

Наталія Добринська вже була заміжня. Два роки тому від онкологічного захворювання помер її чоловік і тренер Дмитро Поляков.

Наталя Добринська (нар. 29 травня 1982, село Якушинці, Вінницька область) — українська легкоатлетка (багатоборство), олімпійська чемпіонка. Майстер спорту міжнародного класу з багатоборства; заслужений майстер спорту України (2008).

Закінчила Інститут фізичного виховання і спорту Вінницького педагогічного університету. Навчається на факультеті міжнародних відносин Закарпатського державного університету.

Добринська завоювала золоту олімпійську медаль на Олімпіаді в Пекіні в 2008 році. На попередній Олімпіаді в Афінах в 2004 році посіла восьме місце.

З 2010 року — депутат Вінницької обласної ради, пройшла за списком Партії регіонів.






На правах реклами