Ми у Facebook
04.06.2014, 15:07

У Рівному з'явився сайт, на якому можна отримати якісну безоплатну правову допомогу

Унікальний інформаційний ресурс, на якому можна отримати якісну безоплатну правову допомогу через Інтернет, – портал «Правоонлайн» (www.pravoonline.org.ua) – презентували сьогодні, 4 червня, в Рівненському Будинку вчених.
Як розповів виконавчий директор РОГО «Комітет виборців України», адвокат Микола Глотов, «Правоонлайн» – це система, що дозволяє користувачу легко і доступно отримати будь-яку правову допомогу: від онлайн-консультації до представництва в суді. Основне завдання порталу – стати платформою для доставки безоплатної правової допомоги тим, хто її потребує, від тих, хто її надає.

Рівне: громадські активісти розкажуть, як влада Рівненщини опікується гендерною проблематикою

Ресурс створений Благодійною організацію «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги», членом та регіональним партнером якої на Рівненщині є РОГО «Комітет виборців України».

Що слід знати рівнянам для оформлення документів, пов'язаних з реєстрацією смерті

Консультації на порталі вже надають 13 неурядових організацій-членів Коаліції. Нещодавно до них приєдналися ще 3 організації, яких зацікавив цей ресурс. Також на сьогодні партнерами порталу є 45 юридичних фірм та адвокатів з 12 регіонів України. І передбачається, що їх кількість збільшуватиметься.



«Насправді різних онлайн-сервісів з надання правової допомоги в Україні останнім часом створюється чимало, – говорить Микола Глотов. – Але портал «Правоонлайн» відрізняється від інших тим, що людина сама може за ключовими словам чи обраній тематиці знайти потрібне їй рішення. Актуальність надання юридичної допомоги в режимі онлайн підтверджує і те, що, наприклад, лише в травні 2014 року за консультаціями до юристів нашої організації з більш ніж 200 звернень 55 були через різні інтернет-ресурси. Тобто, фактично чверть звернень наразі надходять саме таким сучасним способом комунікації. Варто зазначити, що з кожним місяцем кількість бажаючих отримувати допомогу в онлайн-режимі зростає».





На правах реклами