Ми у Facebook
05.06.2014, 15:56

На Рівненщині військовослужбовцям виділять 550 гектарів землі

Землевпорядники Рівненщини підібрали для надання військовослужбовцям Збройних сил України земельні ділянки загальною площею 545,9 гектара.
Фахівці землевпорядної служби Рівненської області за дорученням Голови Держземагентства України Сергія Рудика визначили масиви земель державної та комунальної власності у межах та за межами населених пунктів для подальшого надання військовослужбовцям Збройних сил України, які захищають національні інтереси в цей складний для держави час.

Родини рівненських військових, загиблих під Волновахою, все ж отримають грошову допомогу [+Відео]

Як повідомили у головному управлінні Держземагентства у Рівненській області, придатні для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд підібрано земельні ділянки загальною площею 255,5 га та для ведення садівництва і дачного будівництва — 289,8 га.

Рівнян просять долучитись до збору коштів на бронежилети військовослужбовцям

— Сьогодні, як ніколи, військовослужбовці повинні відчувати, що Держава, яку вони захищають, дбатиме про них та їхні сім'ї, та намагається вирішити питання із житлом для військових, — зазначила начальник Головного управління Держземагентства у Рівненській області Світлана Богатирчук-Кривко.





На правах реклами