Ми у Facebook
05.06.2014, 18:11

На Сарненщині побували бібліотекарі з усієї України

Ще в грудні 2013 року був підготовлений проект в Програмі «Бібліоміст» про проведення навчального візиту бібліотекарів з України на Сарненщину - в районні ЦСПШБ та бібліотеку для дітей, Немовицьку та Клесівську сільські ПШБ, аби ознайомитись з унікальним досвідом роботи та досягненнями у співпраці з громадами по наданню бібліотечних послуг своїх колег.
Минулої середи, 28 травня, гості відвідали район. Побували в публічно-шкільній бібліотеці села Немовичі, де її завідувачка Любов Жук поділилася практичними навичками надання інформаційних та електронних послуг жителям місцевої громади.

У селищі Клесів дізнались рецепти успішності від колег у розвитку сільського зеленого туризму. Окрім того, подивились природничу музейну експозицію «Корисні копалини Клесова», завітали в «Поліський Версаль» (дендропарк ім. О.Ф. Ворона).

Афіша: Сарни запрошують на 129-й день міста

Оглядову екскурсію для візитерів організували також у районній бібліотеці для дітей. Ознайомили їх з роботою кімнати сімейного спілкування, досвідом роботи Клубу за інтересами. А в центральній районній книгозбірні презентували досвід роботи бібліотечного мистецького салону як місця комунікації молоді.

Дзідзьо знову виступить на Рівненщині [Фото+Відео]



У Рівному пенсіонери читали поезію, співали з хором «Верес» та вітали іменинницю [Фото+Відео]

Залишись задоволеними і зустріччю з учасниками любительського об’єднання «Самоцвіти Сарненщини». Чимало почерпнули з успішних практик надання бібліотечних послуг для громади Сарненщини. Серед них інформаційні та електронні послуги; діяльність пункту доступу громадян; індивідуальне навчання людей похилого віку; скайп-спілкування; бібліотечне обслуговування мешканців Будинку милосердя. Окрім того, організований доступ до офіційної інформації громади району.



У Рівному покажуть виставку художника, картини якого полюбляє новий Президент України

Про вплив сучасних бібліотек та їхніх послуг на соціально-економічний стан громад району можна дізнатися з регулярних публікацій у районному часописі «Сарненські новини», з яким співпрацюють книгозбірні Сарненщини. Тож і ця подія не залишилася поза увагою журналістів.





На правах реклами