Ми у Facebook
06.06.2014, 12:24

Рівне: міліціонери розшукали неповнолітню «мандрівницю»

Більше п’яти діб правоохоронці Рівненського міськвідділу розшукували 17–річну Анастасію Кабанцову, яка 31 травня 2014 року пішла з дому в м. Рівне та з’явилася лише 5 червня близько 22-ї години за місцем проживання її бабусі.
Дівчинка навчається в одному із коледжів Рівного, проживає із мамою, сестричкою та дідусем. Того дня 17-річна Настя близько 23.00 години пішла з дому і зникла. Стурбована мама тим, що дівчинка не відповідала на телефонні дзвінки на протязі чотирьох діб звернулися до правоохоронців.

Допоможіть опізнати загиблого чоловіка

— За даним фактом відкрито кримінальне провадження частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, — говорить заступник начальника Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Олег Левко. — Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Рівненського МВ УМВС провели ряд заходів, аби встановити місце перебування неповнолітньої Анастасії. Було опитано коло близьких родичів та знайомих Насті. Проте пошуки не принесли результату.

Неподалік Рівного священик в’їхав у вантажівку з цементом [+Відео]

— Я посварилася з мамою, тому і пішла з дому, — розповідає дівчинка. — Упродовж п’яти днів я була у своєї подруги. Ми відпочивали, дивилися фільми. Я вдруге в житті йду з дому. Проте цього разу мені не хотілося телефонувати мамі. А телефон був відключений тому, що розрядився. Шкодую, про вчинене і більше ніколи не буду так вчиняти.

Рівненщина: прокуратура розшукує очевидців загибелі Олександра Музичка

Добре було б аби неповнолітня постійно пам’ятала про маму і близьких, а іншим любителям її «вчинок» став яскравим прикладом, як не потрібно себе поводити аби не накликати на себе біду.





На правах реклами