Ми у Facebook
06.06.2014, 14:50

Розслідування причин загибелі рівненських військових під Волновахою триватиме 10 діб

Генеральний штаб Збройних Сил України відреагував на проблему,яку оприлюднив голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов. Нагадаємо, що голова обради обурився тим, що у заключеннях про смерть рівненських військових написали неправдиві дані.
Міністерство оборони України прийняло рішення щодо проведення спеціального розслідування терміном 10 діб (наказ Міністерства оборони України від 03.06.2014 № 328) стосовно формулювання причин загибелі військовослужбовців 51-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України та забезпечення соціального і правового захисту членів їх сімей. За результатами спеціального розслідування буде встановлено причинний зв’язок загибелі військовослужбовців з виконанням обов’язків військової служби та зроблено відповідний висновок.

В Україні почали закривати кордон з Росією

— Попередній висновок у супроводжуючих документах про причину загибелі військовослужбовців у результаті нападу на блокпост — було зроблено з метою організації поховання військовослужбовців, — йдеться у листі за підписом начальника Головного управління персоналу Генерального штабу Збройних Сил України генерал-майора С. Ніколаєва.

Про це сьогодні, 6 червня, пише парламентське видання «Голос України», яке оприлюднило відповідь військового відомства на звернення редакції газети з проханням роз’яснити ситуацію щодо невдоволення рідними загиблих під Волновахою учасників АТО висновками про причини смерті.

Відомий діджей Армін ван Бюрен зняв кліп «Pray For Ukraine»

За матеріалами прес-служби Рівненської обласної ради.





На правах реклами