Ми у Facebook
06.06.2014, 16:09

У Рівному відбудеться парад дитячих візочків

Вже втретє у Рівному відбудеться цікаве та захоплююче дійство для усієї родини - Парад дитячих візочків. Парад возиків – загальноміський стилізований конкурс дитячих візків. Учасники конкурсу – батьки та їх діти, для перевезення яких використовується дитячий возик.
Кожна команда може складатися мінімум з 2 осіб – один з батьків та дитина, максимум – обоє батьків (можливо і бабусі з дідусями), та усі їх діти. Команда придумує для себе цілісний образ та втілює його, залучаючи при цьому дитячий возик, коляску, велосипед, самокат, ролики чи інший засіб пересування.

Команди необмежені у виборі образів для перевтілення себе та модернізації свого возика. Перевтілювати в образ необхідно усіх членів команди: малюків, батьків та возик.

У Рівному відбулася презентація учасниць конкурсу "Перлинка Рівного - 2014" [Фото+Відео]

Дата проведення: 7 червня 2014 року (День Батька в м. Рівне)

Місце проведення: Алея МПК "ТЕКСТИЛЬНИК"
вул. Гагаріна 6

Учасники: Усі бажаючі батьки з дітьми, що придумали та втілили цілісний костюмований образ для себе, дитини та візочка.


УВАГА!!!!!
Участь у параді безкоштовна

Умови: Для участі у параді необхідно подати реєстраційну заявку. Заявки можна подавати до 6 червня 2014 року

Нагороди: Призовий фонд визначається організаторами свята та забезпечується силами організаторів, партнерів, спонсорів та меценатів свята

Журі: оцінювати буде журі у складі керівництва ГО "ТАТО-КЛУБ РВ", організаторів, партнерів заходу, мистецьких та культурних діячів.

Критерії оцінювання: оригінальність, цілісність образу, художнє оформлення, актуальність

На Сарненщині побували бібліотекарі з усієї України

Для заохочення фантазії та творчості учасників, будуть визначені різноманітні номінації, щоб якомога більше учасників отримали цінні призи та подарунки. Перелік номінацій буде визначений та оголошений пізніше, відповідно до партнерів заходу.

Усі учасники будуть нагороджені грамотами або призами за участь. Переможці у номінаціях будуть нагородженні призами-сюрпризами. Призи надаватимуться партнерами та спонсорами свята.

За матеріалами Парад Дитячих Візочків 3 у соціальній мережі Вконтакте.





На правах реклами