Ми у Facebook
07.06.2014, 23:08

У центрі Рівного розібрали сцену Євромайдану [+Фото]

Для рівнян вже стало звичним за час буремних подій в Україні бачити на Майдані незалежності сцену. На цій виступали різні політики та громадські активісти, які оголошували всі свіжі новини. Днями сцену розібрали.
Рівняни помітили те, що сцену розібрали і місця, де проводили впродовж кількох місяців Народні віче вже немає. За цей час вона стала символом рівненської революції...

- Розбираєм сцену революції щоб повернути її власнику. Дякую Віктору Данилову, Zurab Kantariya, Svyatoslav Klichuk і іншим за допомогу, - зазначив у фейсбук журналіст Олексій Кривошеєв.



Рівне: героям Небесної Сотні присвоїли звання почесних громадян

- Зібрали сцену з майдану, поки розбирали підходили люди і запитували чи не зарано. Усім хочу сказати, Майдан це не намет і не сцена, це об'єднання людей, які хочуть жити в новій Україні і готові діяти. При потребі, ми зберемося на Майдані за кілька годин чи на пагорбі Слави, чи ще десь. Але ще нам дуже необхідно застосувати політичні методи, зробити так, аби влада складалася з найкращих представників суспільства, а не найшустріших і найжадібніших. Проблем для вирішення у нас ще на роки, тому потрібно вчитися гуртуватися, шукати ефективні рішення, і головне домагатися їх втілення. Сподіваюсь громада буде підтримувати активістів у спільній боротьбі в усіх її проявах. А ще, треба побільше творити, побільше конструктиву, побільше позитивну. Ще раз хочу подякувати усім з ким довелося разом виступати на сцені, і усім хто приходив та слухав нас під сценою. Сподіваюся ми ще разом зробимо багато хороших справ. П.с. Поки грузили констуркції то виникла ідея, що Михайло Кириллов та Сергій Рибачок винні Віктору Данилову непоганий могарич за безкоштовне користування сценою протягом цих пів року. Цей час не лише змінив Рівне та Україну, змінився увесь світ, - повідомив на своїй сторінці у фейсбук Святослав Клічук.



Сцена із висоти під час недільного віче (фото з камери Рівне 1).

Рівненський педагог-юрист написав вірш про Майдан






На правах реклами