Ми у Facebook
08.06.2014, 15:48

Рівне: відбудеться громадське обговорення вартості проїзду в маршрутках

У Рівному відбудеться громадське обговорення проекту рішення Рівненського міськвиконкому "Про встановлення тарифу на проїзд міським автомобільним транспортом загального користування у режимі маршрутного таксі".
Громадське обговорення відбудеться у четвер, 12 червня, за адресою: м.Рівне, вул. Шевченка, 45 (перший поверх, актова зала). Початок о 14 годині.

Рівне: якою буде нова вартість проїзду в маршрутках?

Нагадаємо, на минулому засіданні Рівненського міськвиконкому, 13 травня, за пропозицією перевізників, вартість проїзду в маршрутках Рівного мали встановити в розмірі 3 гривні. До того, з квітня 2011 до квітня 2014 року, рівняни їздили в маршрутках за 2 гривні, а в квітні нинішнього року вартість проїзду було встановлено в розмірі 2 гривні 50 копійок за одну поїздку. Цей тариф почав діяти з 1 травня. Тоді ж міський голова Рівного Володимир Хомко пообіцяв повернутись до розгляду питання вартості проїзду в маршрутках за два тижні, що й відбулося 13 травня. Проте, пропозицію встановити вартість проїзду в маршрутках у розмірі 3 гривні підтримали лише троє членів виконкому, відтак, рішення прийнято не було, і вартість проїзду залишилась на рівні 2 гривень 50 копійок.

Рівненські перевізники: Проїзд для дорослих - 3 грн, а для школярів - 2 грн





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ